بررسی معایب وردپرس و عمده‌ترین ضعف‌های آن

بررسی معایب وردپرس و عمده‌ترین ضعف‌های آن

وردپرس با نام عشقی به نام وردپرس (Love that name, it WordPress) مشهور است. چه برای توسعه‌دهندگان و چه برای اغلب کاربران. ما در اینجا قصد داریم که کمی این عشق را از ابعاد دیگری نیز مورد بررسی قرار دهیم‌. در این راستا، هیلگا مورنو (Helga Moreno) نامی آشناست که برای اولین بار در سال 2014، در تحقیقی مستقل 43 ایراد را بر وردپرس وارد آورد و به تشریح تک‌تک آنان پرداخت. وجه اهمیت این نقد بر وردپرس از آن ج

در حالی که همگان وردپرس را ستایش می‌کنند، ما تصمیم گرفتیم که برای مدتی از این عده جدا شده و طور دیگری به ماجرای پروژه‌ی وردپرس نگاه کنیم و به عنوان یک استثنا، به ناهماهنگی‌ها و ضعف‌های آن بپردازیم. پیش از هر چیزی ما از تمامی هواداران وردپرس درخواست داریم که واژگان ما در این نقد را به حساب توهین و یا تخریب این سرویس محبوب قرار ندهند. بیایید به شکل مستقیم به این موضوع بپردازیم: ما در مقابل چیزی شبیه به CMS قرار داریم که آن را توسعه می‌دهیم و برای آن قالب طراحی و تعریف می‌کنیم. ممکن است با خود بگویید که آیا اصلا نقد چنین سرویس محبوبی که روزانه میلیون‌ها نفر از آن برای نشر محتوا استفاده کرده و میلیون‌ها نفر دیگر نیز از این محتوا استفاده می‌کنند، چه لزومی دارد؟ اما مباحث توسعه وب، با محبوبیت سروکار ندارد و در جهت توسعه به ضعف‌های هر چیزی حتی وردپرس می‌پردازد و این از بدیهیات توسعه وب است.
معایب و ضعف‌های اساسی در وردپرس

1 . جدی‌ترین ضعف وردپرس از نقطه نظر ما و سایر توسعه دهندگان و فعالان این عرصه، مشکلات امنیتی آن است که آن را دائما در معرض خطر قرار می‌دهد. با توجه به این موضوع و رشد حرفه‌ای نرم افزارها در جهان در مقابل رشد و توسعه وب، می‌توان گفت که این یک واقعیت است که شما دائما در معرض این آسیب قرار دارید و این سیستم نیاز دارد که مدیر آن، دائما از نظر امنیتی و اطلاعات امنیتی در سطح مطلوب باشد.

2 . دومین ضعف وردپرس این است که به درستی و منطقی پیکربندی نشده است. به عنوان نمونه: پیوندهای یکتا تنها زمانی کامل می‌شوند که شما به صورت دستی از افزونه‌های سئو، آن را بهینه و تثبیت کنید. این منطقی است که در پیکربندی دیگری مانند مبارزه با هرزنامه‌ها، وردپرس محکم پیکربندی شده که می‌تواند بسیار مفید باشد، اما آنچه مبهم و ضعف تلقی می‌شود این است که این امکان چگونه می‌تواند اختصاصی شود و برای کل مجموعه نباشد. حقیقت این است که این سیستم، بسیار شلوغ پیکربندی شده است و بیش از حد به مواردی در آن پرداخته شده که باید واضح و روشن می‌بودند.

3 . ضعف دیگر وردپرس در نحوه نمایش موضوعات منتشر شده است (بخشی از permalink تماشای مطالب بعد از نام دامنه) که بسیاری از کاربران حتی از آن اطلاع نیز ندارند. این موضوعی است که به راحتی قابل تغییر است اما در ابتدا این در حالیست که محتوای زیادی ممکن است منتشر شود تا کاربر این موضوع را بداند و این موضوع اغلب کاربر را به تعجب وا میدارد.

4 . وردپرس از فرآیند پیکربندی multisite (شناخته شده به عنوان شبکه) استفاده می‌کند که مبحثی عمیقا فنی است. اما یک ایده مفید شامل مرحله‌بندی سرور و محیط تولید محتواست که متکی بر این ویژگی است. ما در حال صحبت کردن با توسعه دهندگان در مورد DeployMint هستیم.

5 . وظایف کلیدی در ویرایشگر وردپرس مانند ایجاد انواع پست سفارشی و رده‌بندی می‌تواند شامل نوشتن تعداد زیادی از کدهای فنی پیچیده باشد، که برای یک CMS می‌توانست بسیار دوستانه‌تر و راحت‌تر با رابط گرافیکی بهتری پیکربندی شود.

6 . بی‌شک آموزش‌های وردپرس، ناسازگار و ناکافی نیست. اما در حال حاضر ممکن است شما از حجم آموزش‌ها دچار مشکلات ادراکی شوید، حتی اگر از منابع معتبری استفاده کنید و معمولا طول می‌کشد تا از میان انبوه آموزش‌ها، مشکل اصلی وب‌سایت خود را پیدا کنید.

7 . مستندات وردپرس، متناقض و ناقص هستند. هنگام استفاده از این سیستم مدیریت محتوا شما احتمالا در سراسر صفحات برمی‌خورید که اغلب وقتی با آن سروکار دارید می‌توانید بفهمید که تا چه میزان ناقص هستند. همچنین این تابع‌ها غیر‌قابل شمارش و تعریف هستند و برای رسیدن به اصل هر موضوع، صاحب سایت را مجبور به صرف زمان زیادی برای بررسی کدهای منبع می‌کند که این ویژگی منفی در کل وردپرس مشهود است. در جای دیگر آمده که یک تابع خاص، شما را به جایی خاص و هدفی خاص می‌رساند اما هیچ سرنخی از آنچه انجام می‌شود و بعد از آن، به چشم نمی‌خورد.

8 . توسعه دهندگان وردپرس، هیچ‌گونه پشتیبانی منظمی را در این باره ارایه نمی‌کنند و اغلب پشتیبانی‌ها توسط جامعه مشتاق کاربران به یکدیگر داده می‌شود. نتیجه این می‌شود که در انجمن پشتیبانی وردپرس پرسش‌های زیادی بی‌پاسخ می‌ماند و یا بد و نادرست پاسخ داده می‌شود.

9 . افزونه‌ها و کارکرد آن برای بلاگرهای آماتور کارایی ندارد و اغلب باعث گیج شدن آنان می‌شود. بله اغلب آنان رایگان هستند و این بسیار خوب است، اما اینکه فرد مجبور است تعداد زیادی پلاگین را الک و غربال کند و گاها ده‌ها خروجی بگیرد تا آنچه مورد نیازش است را پیدا نماید، نکته منفی این قضیه است. مورد دیگر اینکه شما اغلب در این افزونه‌ها می‌بینید که مدت زیادی گذشته که این افزونه‌ها آپدیت و پشتیبانی نشده‌اند و مابقی نیز توضیحات کاملی ندارند و این ممکن است به سادگی بعد از فعال کردن، وب‌سایت یک کاربرد تازه کار را به هم بریزد و یا سازگاری سایتش را با مرورگرها خراب کند.

10 . وردپرس هم‌چنان به عنوان یک موتور وبلاگ‌نویسی شناخته می‌شود و هنوز به عنوان یک سایت ساز شناخته نمی‌شود (هر چند بسیاری از مراجع و توابع آن در حال تبدیل شدن و رسیدن به استانداردهای سایت است و اغلب کدهای آن به سمت refactored شدن پیش می‌روند).

11 . این بسیار منطقی است که وردپرس منعطف است اما این سیستم تا کنون نتوانسته است یک سیستم مدرن باشد، چرا که به هک و کدهای PHP برای اضافه شدن امکانات جانبی، به شدت وابسته است و توابع این هک‌ها نیز می‌توانند بسیار گیج کننده باشند.

12 . ارتقاء خودکار امنیتی و ارتقا برای تلفن‌های موبایل در وردپرس بد نیست، با این حال، این ویژگی فانتزی بیشتر از یک برکت و رحمت، نفرین است. توصیه می‌شود برای حذف توانایی بروزرسانی‌ها و تم‌های پلاگین از محیط مدیریت استفاده شود، در غیر این‌صورت ممکن است وردپرس دچار عیب‌های بروزرسانی خودکار شود.

13 . به عملکرد وردپرس متمرکز می‌شویم. یک سیستم مدیریت محتوا نیاز دارد که کمی در پردازش، شگفت انگیزتر عمل کند و این در حالی است که وردپرس، منابع بی‌حدی را می‌طلبد (اغلب کاربران وردپرس نیز با مدیران سرور خود بر سر استفاده بیش از حد از منابع سرور، دائما درگیری دارند. مترجم). وردپرس معمولا به سمت کل منابع سرور هجوم می‌برد که از آن استفاده نماید، این موضوع زمانی مشکل ساز می‌شود که افزونه‌ها وارد معرکه می‌شوند و کاربر به استفاده از سیستم‌های قدرتمندی مانند Hostgator یا Bluehost و هاست‌های قوی مجبور می‌شود.

14 . وردپرس بر مبنای PHP نوشته شده است. این موضوع، برخی از توسعه دهنگان را ناراضی می‌کند که برای سرعت بخشیدن به کار خود، باید به سرعت PHP را بیاموزند.

15 . در وردپرس HTML / CSS / JS همگی ورم کرده و بزرگ هستند و شما نیاز به نصب HTML / CSS / JS minifiers دارید که CPU را نجات دهید. ویرایشگر WYSIWYG وردپرس نیز HTML را بد و سنگین تولید می‌کند و این در حالیست که اغلب تم‌ها و پلاگین‌های وردپرس نیز ورم کرده و سنگین هستند.

16 . آنچه در وردپرس به عنوان خدمات وجود دارد، بیشتر در خدمت صفحات و برگه‌هاست و کمتر در اختیار محتوا قرار می‌گیرد.

17 . تم‌ها و پلاگین‌های پرمیوم و تجاری وردپرس بسیار گران است و پشتیبانی به موقع و منظمی نیز ندارد.

18 . وردپرس امکانات خوبی برای نسخه‌های موبایل دارد، اما همین موضوع می‌تواند برای افراد تازه کار با این سیستم، چالش‌هایی را در زمینه سئو به وجود بیاورد.

19 .  استفاده از وردپرس به معنی مبارزه با پیش‌فرض نیست. وردپرس دارای یک میراث قوی به عنوان تمام سیستم عامل‌های وبلاگ نویسی ساده و کلاسیک است. این بدان معناست که شما می‌توانید آن را نصب کنید و یک وبلاگ با عملکرد بالا و در حال اجرا در دقیقه داشته باشید. اما افسوس، این میراث نیز بدان معنی است شما تعداد زیادی از پیش‌فرض‌ها مانند پست، دسته، برچسب‌ها، صفحات، دیدگاه‌ها را یکجا دریافت می‌کنید. اگر می‌خواهید به تغییر این رفتار پیش‌فرض اقدام کنید دچار زحماتی می‌شوید.

20 . ساخت یک سایت بسیار جامعه محور مانند یوتیوب یا فیس‌بوک در پلت فرم وردپرس می‌تواند یک چالش بزرگ باشد.

21 . به طور کلی، وردپرس یک انتخاب عالی برای سایت‌هایی است که از بالا به پایین، محتوا محور هستند. مجلات و یا وب سایت‌های خبری، سایت‌های نمونه‌کار، سایت رویداد و… بسیار کاربرپسند در وردپرس راه‌اندازی می‌شوند. اما برای سایت‌هایی که در اطراف محتوای ایجاد شده توسط کاربر، نیاز به جستجوی پیچیده از طریق کاتالوگ‌های بزرگی از محصولات دارند، وردپرس می‌تواند خسته‌کننده و بسیار کند باشد. اگر شما بیشتر در مورد پلاگین‌ها برای به دست آوردن قابلیت‌های مورد نیاز خود در در وردپرس فکر می‌کنید، شما احتمالا باید برخی از سیستم عامل‌های دیگر را برای فعالیت خود در نظر بگیرید.

22 . اصلاح گرافیک در وردپرس، نیاز به دانش CSS و HTML دارد که تازه‌کاران را نا امید می‌کند.

23 . SQL نمایش داده شده در وردپرس بسیار پیچیده هستند.

24 . گاهی اوقات وردپرس می‌تواند بیش از حد سنگین و کند عمل کند.
 
 

انجام پروژه دورکاری اینترنتی و کاریابی آنلاین و استخدام فریلنسر و دورکار

دسته بندی ها